Акушерката на Рачков и Криско влезе във “Фермата” и се закани… СНИМКА

Тази година участниците в най-известното стопанство у нас са много любопитни, различни и със сигурност крият неподозирани възможности. Това дава да се разбере още отсега и Мажена Панова, която е акушер-гинеколог на редица родни популярни личности.

В нейните ръце за първи път са проплакали децата на много известни българи като Мария Илиева, Димитър Рачков, Криско и Евтим Милошев, а сега тя ще се бори за наградата от 100 000 лева в новия сезон на предаването “Мостът на времето”.
Топ прелъстителки щурмуваха “Фермата” СНИМКИ

След 15 години като шеф на патологията в болница “Света София”, популярната лекарка ще покаже на какво е способна и когато е далеч от стерилната клиника. Мажена е полякиня, родена в Краков, но от 30 години живее у нас. В България среща любовта на живота си, създава семейство и отглежда син. А освен амбициозен професионалист, известната гинеколожка е и ревностна католичка.
Става интересно! Ветерани и новобранци влизат във “Фермата” и…
“Вярващият човек е по-възпитан, по-отговорен и има страх от възмездието”, обяснява лекарката, която се радва на голямо уважение, както сред пациентите си, така и сред колегите си. Въпреки че е на 56 години и е почти два пъти по-възрастна от конкурентките си във “Фермата”, Мажена по нищо не им отстъпва, защото поддържа младия си дух като кара ски, играе тенис и не пропуска да купонясва с приятелки до зори./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дарина Павлова разголи бедра до бикините и събра очите на всички във Венеция СНИМКИ

Дарина Павлова пак събра погледите, този път по време на фестивала във Венеция, където бе дама на шефа на Нетфликс Тед Сарандос. “За мен е голяма чест”, сподели Мадам Мулти, както наричат бизнесдамата, в профила си в социалните мрежи и бързо предизвика коментарите с визията си. Дарина Павлова ще става баба! […]