Тази новина преобърна живота на Развигор Попов и Мими Иванова СНИМКА

Естрадната ни легенда Развигор Попов успя да надвие коварната онкоболест, която притесни не само него, но и близките му в последните години.

Към днешна дата обаче, от тумора няма и следа, а съпругът на Мими Иванова може вече да диша по-спокойно. Последният медицински преглед, който си направил през юни, потвърдил хубавата новина.
Мими Иванова: Ваня беше певицата, която най-много пееше!

“Слава богу, всичко лошо вече е зад гърба ни. Резултатите от изследванията на съпруга ми са перфектни. Бяхме много притеснени, когато докторите откриха на Развигор рак на пикочния мехур, а сега може да си отдъхнем”, сподели пред роден седмичник Мими Иванова.
Мими Иванова след “Бригада нов дом”: Чувствам се пречистена, сякаш съм изкупила грехове СНИМКИ
И допълни, че през юли ще прекара 10 дни с най-близките си хора – мъжа си, дъщеря си и внучката. Щерка й живее в чужбина, но ще пристигне у нас с детето си за кратък летен отдих, пише “Уикенд”./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Андреа от Hell's Kitchen пак изпоти мрежата с тези СНИМКИ

Въпреки че изданието на Hell’s Kitchen с участието на предизвикателната нидерландка Андреа приключи отдавна, тя продължава да “работи” здраво върху това да приковава вниманието на последователите си в социалните мрежи – както правеше и по време на кулинарната надпревара. Разбира се, повечето от снимките на провокативната блондинка, не оставят почти […]