Емануела цъфна на участие на Галена и стана страшно СНИМКИ 

Емануела изненада колежката си Галена, като се появи на нейно участие в столичен клуб. Двете демонстрираха приятелско отношение и заявиха пред препълненото заведение, че един ден може да направят дует или трио с някой от мъжете във фолка. 

Галена веднага забеляза колежката си на едно от ВИП сепаретата и я покани на сцената, за да поздрави гостите с хита си “Подводница”. Цялото заведение се разтресе от бурните аплодисменти на хората, които получиха като бонус Емануела за вечерта. 

Емануела заяви, че много харесва песните на Галена, което си личеше по нестихващата й усмивка и добро настроение по време на цялата вечер. 
Топ звездата Галена пък за пореден път доказа защо е номер едно и не спря да пее и весели почитателите си час и половина. Най-аплодирани се оказаха песните й “Ти не си за мен”, “Еуфория”, “Хавана тропикана”, “Къде беше ти’ и дуетът й с Азис “А+Г=ВНЛ”. /show.blitz.bg

 

Източник: blitz.bg
Next Post

В спалнята на принц Уилям и Кейт Мидълтън

След месеци спекулации къде точно ще се премести да живее семейството на принц Чарлз, най-после е ясен новият им дом. И това е имот, към който имаха аспирации както принц Хари и Меган Маркъл, така и принцеса Йожени. Уилям и Кейт, заедно с трите си деца, се изнасят в Аделаид […]