Благо Джизъса остава без блажно в “Сървайвър” СНИМКА

В истински мъченик ще се превърне Благо Джизъса в предстоящия “Сървайвър”, който стартира на 18 февруари. Вярващият, обилно татуиран с християнски символи футболист, ще преживее двойни мъки в екзотичната Доминикана, където ще се озове с още куп претенденти за титлата “Последният оцелял”.

Благо ще попадне на карибския остров само десетина дни преди Великденските пости, които започват на 27 февруари и ще продължат до 16 април. Като християнин, спазващ църковния устав, в този период от годината той не бива да близва блажно, дори да му се ще.
Бившият на Златка скочи брутално на Джизъса ВИДЕО

Ако иска да бъде перфектен син божи, Джизъса трябва да отвърне глава от най-питателната храна в риалитито – рибата и раците, и категорично да откаже месото, което участниците понякога получават като награда след победа. Единственото, което ще може да консумира, са плодове и хляб.
Жената на Джизъса се хвали с часовник за 10 бона СНИМКА
Срещу другите “блажни” изкушения в “Сървайвър” – красивите и сексапилни участнички пък, Благо би могъл да се бори с духовна концентрация и молитва./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Порно клип на Галин се върти в мрежата? СКРИЙНШОТ

Тези дни Галин научи, че порно клип с негово участие се върти в социалните мрежи. Новината дойде от негови фенове, които се включиха в онлайн чат с любимата си музикална звезда.  Галин често се включва в Инстаграм, където отговаря на всички въпроси на фенове, дори на хейтърски коментари и много […]