Казал ли е Доналд Тръмп на порноактриса, че му напомня за дъщеря му

Доналд Тръмп казал на порнозвездата Сторми Даниелс, че тя му напомня за дъщеря му, става ясно от самата Сторми Даниелс, която свидетелства под клетва във вторник, 7 май, за предполагаемата им сексуална среща през 2006 г.. Въпреки че не уточнява на коя дъщеря му напомня, по напревеното от него описание, се смята, че става дума за Иванка Тръмп, която е старши съветник на баща си по време на неговия мандат от януари 2017 г. до 2021 г.
45-годишната бивша актриса от филми за възрастни застава пред съда в Манхатън като част от процеса срещу 77-годишния Тръмп по обвинения в 34 престъпления за фалшифициране на бизнес записи с по-широко значение за намеса в изборите.
Даниелс участва сериозно в така наречения случай на “мълчаливи пари”, който се връща към предполагаемата й афера с Тръмп, твърдения за които се появиха през 2018 г., когато Wall Street Journal съобщи, че Тръмп е уредил плащане от 130 000 долара на бившата порно звезда месец преди изборите през 2016 г., за да запази мълчание за предполагаемия сексуален контакт, който са имали години по-рано.
Тръмп многократно е отричал аферата, въпреки че Даниелс свидетелства, че двамата са говорили “дълго време” по време на срещата им през 2006 г., когато се твърди, че тя е посетила неговата хотелска стая в пентхаус в Лейк Тахо след голф турнир на знаменитости.
Даниелс също свидетелства, че след словестна закачка, тя е напляскала Доналд Тръмп със списание по дупето. Според People признанията ѝ са накарали много от съдебните заседатели едвам да сдържат смеха си в съдебната зала. На друго място в показанията си Даниелс казва, че тя и Тръмп са говорили за съпругата му Мелания Тръмп, като Тръмп й е признал, че двамата спят в отделни спални. 
Докато Тръмп и неговият дългогодишен адвокат Майкъл Коен първоначално отричат твърденията за афера, Коен по-късно признава, че е имало плащане на Даниелс. Тръмп е обвинен във фалшифициране на бизнес записи, като нарича т. нар. тайни плащания на Даниелс и други “правни разноски” във финансовите записи на организацията Тръмп.
Бившият президент беше обвинен миналата пролет, като стана първият действащ или бивш президент на САЩ, изправен пред наказателни обвинения. Оттогава той печели три от  обвиненията – две от които бяха на федерално ниво, въпреки че нито едно от тези случаи все още не е изправено пред съда.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Условието, което Чарлз е поставил на Хари, за да се срещне с него

Принц Хари е в родината си от вчера, 7 май. Днес той се срещна с представители на фондацията Invictus, заедно с която организира игрите за ветерани Invictus Games. Именно по случай десетата им годишнина принцът е в Лондон. Тази вечер той ще присъства на тържествена служба в катедралата “Сейнт Пол”. […]

Subscribe US Now