Емили Ратайковски както не сме я виждали досега

Емили Ратайковски обича да доказва, че не се страхува да прекрачва границите и ѝ харесва да е провокативна и секси. Доказа го и с появата си на партито на Vanity Fair след Оскарите, когато бе облечена в секси сребриста рокля, с която остави малко на въображението.
С последните си постове в Instagram моделът още веднъж показа колко дръзка може да бъде. На снимките я виждаме с може би най-драматичната ѝ прическа досега.
За фотосесията си за списание Pop Емили Ратайковски е с къса коса, подстригана на пикси прическа. На кадрите моделът е облечена в прозрачна дантелена горна част и изрязани панталони, също в бяло. На други от снимките Емрата е в изцяло кафяво облекло, свита на легло, и в сатенена нощница.
Както се вижда от многобойните снимки, които Емили Ратайковски е споделила в Instagram профила си, тя доста се е забавлявала докато е снимала фотосесията. Закачлива, секси, сладка и предизвикателна – такава е тя за новия брой на списание Pop.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

"Ергенът" Евгени поряза Елена и даде последната роза на... СНИМКА

Снощният епизод на “Ергенът” отново предизвика бурни страсти и гневни реакции в социалните мрежи, защото за кой ли път се случи неочакван обрат. Случката се разигра по време на среща между Евгени и редакторката Елена, която се случи по негова инициатива в градината на имението. По време на разговора брюнетката заяви […]

Subscribe US Now