Секси провокативният тоалет на Кейти Пери на Vogue World: Paris

Съвсем скоро предстои да чуем нова музика от Кейти Пери, а тя вече се погрижи да ни подгрее подобаващо за излизането на новото си парче.
Това се случи с няколко секси поста в профила ѝ в Instagram, но провокациите на изпълнителката не спират с тях. Неособено очаквано Пери бе част от събитието Vogue World: Paris, където прикова всички погледи към себе си.
И е спорно дали е оставила малко на въображението, или е направила точно обратното. Факт е обаче, че Кейти Пери бе заложила на изключително провокативна рокля на Noir Kei Ninomiya.
Тоалетът на Кейти Пери е доста разголен с геометрични изрезки и множество флорални декорации в долната си част. Присъствието на изпълнителката може и да бе изненадващо, но точно навреме, защото с причудливия си секс тоалет тя бе част от събитието по време на сегмента, посветен на дизайна и силуетите от 80-те години на миналия век, пише Entertainment Tonight.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Защо всички гледаха Камила вместо крал Чарлз и японския император Нарухито

Въпреки здравословните проблеми за някои от членовете на кралското семейство, официалните събития не спират, а на поредното в Бъкингамския дворец домакини бяха крал Чарлз и кралица Камила. Те посрещнаха с официален прием императора и императрицата на Япония Нарухито и Масако. Бляскавото събитие премина по протокол, но и този път имаше някои интересни […]

Subscribe US Now