Изненада! Звезда от “Фермата” влиза в политиката! СНИМКИ

Ивайло Шопски от “Фермата” ще смени шоубизнеса с политиката, а новината дойде, след като той създаде Национално движение “Бащино огнище”, чието официално представяне е днес.

Целта на новата патриотична платформа е обедини националните интереси на разочарованите от политическата система българи, да им даде реално право на глас и да върне чувството за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.
Голяма звезда влиза във “Фермата”, слуховете сочат Бербатов и Пулеви

Гражданската инициатива е базирана на родолюбивия проект Пътуващо читалище „Бащино огнище“, който години наред обикаля България и поддържа живи националните традиции и родовата памет. Именно работата на читалището в цялата страна поражда идеята за създаване на Национално движение, което да участва активно в политическия живот. Негов лидер е патриотът и общественик Ивайло Шопски.
Ивайло Шопски: Сам определях съдбата си във “Фермата”
Гражданската инициатива ще работи за справедлива държава и работещи институции. Нашите потенциални избиратели са разочарованите от основните политически партии. Това са хора готови да тръгнат след нова платформа. Ще разчитаме на гласувалите традиционно за БСП и ГЕРБ, но ще привлечем и електората, подкрепил назад във времето, Патриотите, обявяват от формацията на Шопски.

Ето какво още заявяват от „Бащино огнище”:
Ние от Национално движение “Бащино огнище“ подкрепяме българските традиции и ценности и сме против т.нар джендър идеология. Искаме европейска България с активна външна политика и добри отношения с всички държави, включително с Русия.
Политиката е бизнес и няма място за емоции. На международната сцена за нас няма добри и лоши. Важен е суверенитетът ни, добруването на народа и търсим стабилните външнотърговски партньори. България може отново да бъде производител и износител с добра репутация. 
Ще се обърнем с ясни послания към хората, които открито заявяват ,,Аз няма за кого да гласувам“. Ще дадем думата на гражданите и ще върнем чувстовото за справедливост, което отдавна е изчезнало в обществения живот на България.
Нямаме право на нито една крачка назад!
Зад нас е България, а пред нас тревожното бъдеще за нашите деца.
Искаме:
1. Справедливост за всички.
2. Силна социална държава. Достойно и адекватно здравеопазване, пенсии, образование.
3. Условия за бизнеса и производството.
4. Повишаване на стандарта и пълно справяне с безработицата и демогравската криза.
5. Изготвяне на план за възход и просперитет на държавата.
В цялата страна във всеки град има хора готови да последват Национално движение “Бащино огнище“.  Те са общественици, които имат авторитет и възможност да увлекат съгражданите си след себе си./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Валентин Велчев с рецитал на "Синия Дунав"

Валентин Велчев ще бъде специален гост на третото издание на Международния фолклорен фестивал „Синия Дунав“ във Видин. Носителят на наградата „Певец на годината 2021“ за дебют ще направи голям концерт на лятната сцена пред художествената галерия в града на 3 септември 2022 г. от 19 ч. Той ще представи песните […]