Датската красавица, която успя да “излъже” Логан Пол

Логан Пол потвърди, че той и приятелката му Нина Агдал са сгодени. В неделя, 9 юли, противоречивият YouTuber и WWЕ боец публикува серия от снимки в Instagram, за да сподели момента, в който е паднал на колене.
“Сгоден съм за моята най-добра приятелка”, пише 28-годишната звезда към снимките, като добавя: “Обичам това момиче до безкрайност и нямам търпение да прекарам остатъка от живота си с нея.”
Пол предлага брак на 31-годишният датски модел, докато са на почивка на езерото Комо, Италия. Той е облечен в черна риза и панталон, докато Агдал носи рокля от бежово трико.
Приятелите и семейството на двойката не пропуснаха възможността да ги поздравят за щастливата им новина. Джейк Пол – по-малкият брат на Логан, който също е звезда в YouTube, коментира: “Леле, имам снаха.” YouTuber-ът и инфлуенсър Mr Beast също изпрати най-добрите си пожелания към двойката, като написа: “Уау, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!” Изследователят Беър Грилс добави: “Много се радвам и за двама ви.”
Двойката, която се среща от май 2022 г., за първи път породи съмнения, че се срещат миналото лято, когато бяха забелязани да се целуват пред лондонски ресторант. Те направиха връзката си официална в Instagram през декември.
За да отбележи, че са заедно от една година, през май Логан Пол сподели серия от снимки с Нина Агдал заедно на Коледа и други по-откровени моменти, озаглавявайки публикацията: “Една много специална година с моята датска кралица.”
Датският модел също сподели кадър, на който е прегърнала YouTube звездата на балкон до плажа, като написа “2022 г., началото на мен и теб”. Тя също добави в Instagram, че първата година от връзката им е била “най-добрата година” в живота й. По всичко личи, че тепърва им предстоят още много такива.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Какво е състоянието на Мадона сега

Новината за хоспитализацията на Мадона обяви мениджърът ѝ Гай Осери с изявление в Instagram на 28 юни. От него разбрахме, че на 24 юни певицата е развила сериозна бактериална инфекция, която е наложила няколкодневен престой в интензивно отделение. “Здравето ѝ се подобрява, но все още е под лекарски грижи. Очаква […]

Датската красавица, която успя да “излъже” Логан Пол

Логан Пол потвърди, че той и приятелката му Нина Агдал са сгодени. В неделя, 9 юли, противоречивият YouTuber и и WWЕ боец публикува серия от снимки в Instagram, за да сподели момента, в който е паднал на колене.
“Сгоден съм за моята най-добра приятелка”, пише 28-годишната звезда по снимките, като добавя: “Обичам това момиче до безкрайност и нямам търпение да прекарам остатъка от живота си с нея.” Пол предлага брак на 31-годишният датски модел, докато са на почивка на езерото Комо, Италия, като Пол е облечен в черна риза и панталон, докато Агдал носи рокля от бежово трико.
Приятелите и семейството на двойката не пропуснаха възможността да ги поздравят за щастливата им новина, като Джейк Пол, по-малкият брат на Логан, който също е звезда в YouTube, коментира: “Леле, имам снаха.” YouTuber-ът и инфлуенсър Mr Beast също изпрати най-добрите си пожелания към двойката, като написа: “Уау, ПОЗДРАВЛЕНИЯ!!!!” Изследователят Беър Грилс добави: “Много се радвам и за двама ви.”
Двойката, която се среща от май 2022 г., за първи път породи съмнения, че се срещат миналото лято, когато бяха забелязани да се целуват пред лондонски ресторант. Те направиха връзката си Instagram официална през декември. За да отбележи, че са заедно от една година през май, Пол сподели серия от снимки на двойката заедно на Коледа и други по-откровени моменти, озаглавявайки публикацията: “Една много специална година с моята датска кралица.”
Датският модел също сподели кадър, на който е прегърнала YouTube звездата на балкон до плажа, като написа “2022 г., началото на мен и теб”. Тя също добави в Instagram, че първата година от връзката им е била “най-добрата година” в живота й. По всичко личи, че тепърва им предстоят още много такива.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Датската красавица, която успя да "излъже" Логан Пол

Логан Пол потвърди, че той и приятелката му Нина Агдал са сгодени. В неделя, 9 юли, противоречивият YouTuber и WWЕ боец публикува серия от снимки в Instagram, за да сподели момента, в който е паднал на колене. “Сгоден съм за моята най-добра приятелка”, пише 28-годишната звезда към снимките, като добавя: […]

Subscribe US Now