Засенчиха ли кралица Рания

В края на тази седмица предстои голямо събитие в йорданския кралски двор – в понеделник беше съобщено, че на 12 март ще се състои сватбата на принцеса Иман с годеника й Джамил Термиотис.
И докато кралските фенове останаха изненадани и развълнувани, се състоя и моминското парти на 26-годишната дъщеря на крал Абдула и кралица Рания. Домакин на събирането беше самата кралица.
Традицията повелява ръцете и краката на бъдещата булка да бъдат изрисувани с къна, затова и ритуалът се нарича “къна парти”. Повече вълнение обаче предизвика вида на Иман, облечена в дълга бяла рокля, дело на йорданската дизайнерка Рийма Дахбур.
Специалният детайл в нея беше коланът – същият, с който майка й се е венчала за баща й през 1993 г. Аксесоарът с бродерии и златисти елементи й беше поставен от самата Рания.
Кралицата също не изневери на перфектния си стил, облечена в красива рокля в бордо. Подобни бяха цветовете и на традиционната роба, която Раджуа ал Саиф – годеницата на престолонаследника принц Хюсеин, носеше, уточняват от Hello.
За момента няма подробности за сватбения ден – каква ще бъде програмата, къде ще се състои венчавката, каква ще е роклята на булката. Иман е второто дете на йорданските монарси. Крал Абдула и кралица Рания са родители и на 28-годишния Хюсеин, 22-годишната Салма и 18-годишния Хашем.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Мария Бакалова вече не крие половинката си

От известно време се говори, че Мария Бакалова има връзка с Валери Григоров, който е син на олимпийската шампионка Мария Грозева. Той стана популярен покрай участието си в “Игри на волята”. От “Телеграф” научихме, че двамата са се срещнали по време на снимките за новия филм на Мартин Кембъл Dirty […]

Subscribe US Now