Какво става? Братът на Константин отслабна с 10 кила в “Сървайвър” СНИМКА

Братът на фолкпевеца Константин – Светльо, се стопи от глад и изтощение в “Сървайвър”. В последните дни лицето на участника от отбор “Войни” е видимо по-изпито, отколкото при влизането му в риалитито преди по-малко от месец.

“Бях 100 килограма, сега сигурно съм под 90”, оплака се той. Останалите претенденти за славата също страдат от липсата на достатъчно храна, но отслабването не им личи толкова драстично.
ММА боецът Жоро Валентинов опипа Марго в “Сървайвър” и я изпрати у дома СНИМКИ

Въпреки че е най-възрастният в риалитито, 49-годишният Светльо се справя в екстремните изпитания не по-зле от младите си конкуренти. В една от последните игри той показа умения в баланса и за втори път през този сезон взе огърлицата за личен имунитет, която го предпази от номинация за изгонване.
Обрат в “Сървайвър”! Влизат нови четирима участници СНИМКИ
Застрашени от отпадане са две от съотборничките му – мениджърката Елина и инфлуенсърката Мария.
След серия от поражения, отношенията в племето “Войни” са много по-обтегнати от тези в конкурентното “Известни”. В тима на загубилите се формира и първата тайна коалиция между дизайнера Едис и брокера Павел, за която никой от съплеменниците им все още не подозира./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Хейли Бийбър, неоновият бански и плажните емоции

Хейли Бийбър няма търпение да посрещне лятото и топлите емоции, които то носи. Затова все по-често напоследък 26-годишният модел споделя свои снимки от плажа, облечена в разноцветни бански костюми и наслаждаваща се на слънчевите лъчи. Само преди два дни Хейли отново сподели няколко кадъра в своя Instagram профил. И за […]