Извънредни новини за шоуто на Рачков, което вече ще…

След грандиозния успех на “Като две капки вода” в неделя вечер, сега още едно предаване на Маги Халваджиян ще се излъчва в почивния ден.

Димитър Рачков отново ще прави “С Рачков всичко е възможно” от септември по Нова телевизи. В първия си сезон шоуто се излъчваше в събота, но от есента ще го гледаме в неделя, става ясно от авторекламата.
Последният епизод на “С Рачков всичко е възможно” се излъчи на 3 декември-събота, а в в трите месеца преди това водещият събираше на сцената на предаването осем български звезди, които се изправяха пред доста скучни предизвикателства. В шоуто участваха над 60 известни личности, познати от другите формати на продуцента, пише “Хотнюз”. 

В неделната вечер финалът на най-гледаното шоу в телевизионния ефир в България „Като две капки вода“ закри пролетния телевизионен сезон на Нова през май. Той остана в историята на медията с най-високите постижения по гледаемост.
С постигнат аудиторен дял от над 30% сред зрителите в активна възраст (18-49 г.), телевизията постави абсолютен рекорд в историята си. Рекордна е и преднината пред втората телевизия в класацията, която успява да привлече малко над 21% от телевизионната аудитория. Сега Рачков ще пробва да надмине успеха на Капките, но ссъ семпло шоу като неговото това едва ли ще се случи./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Старата снимка на Антонио Бандерас, която емоционално го върна назад във времето

Антонио Бандерас носталгично погледна назад към времето, спомняйки си за своята младост и ентусиазъм. Преди няколко дни испанският актьор се върна към момента, когато е бил начинаещ актьор, изпълнен с мечти за бляскава кариера. Бандерас сподели снимка в своя Instagram профил, която показва лицето му в близък кадър. Кадърът е […]

Subscribe US Now