Марешка Бардем показа сина си след 7 години издирване СНИМКА

Плеймейтката Марешка Бардем най-накрая откри сина си, след като години наред го търсеше безуспешно. Въпреки неуспехите, тя не се отказва и в крайна сметка е успяла да стигне до сериозна следа, която й предизвиква върховно вълнение. 

Както писахме и наскоро, тя е открила снимка, на която се вижда ясно как изглежда вече нейното момченце. А ето, че вече и спокойно я показва в публичното пространство. И като нищо детето скоро да се озове в прегръдките й!

“Най-важното за мен е, че вече знам как изглежда синът ми, видях лицето му, защото аз имах само една снимка досега и тя беше от времето, когато е бебе”, заяви Бардем пред “Телеграф”. А до информацията моделката достигнала съвсем случайно и благодарение на социалните мрежи.
В профила си в Инстаграм Марешка открила друга чеченка, чието дете се оказва съученик със сина й. И както се казва – знаците на съдбата “проговорили”.
Освен че момченцето е в добро здраве и се развива добре. Най-голямата мечта на Марешка е да си прибере детето, което вече изглежда съвсем реалистично. 
Марешка Бардем се изяви като водеща, спретна скандал на конкурса “Мис Силикон”
Припомняме, че хубавицата с чеченски корен бяга от родината си през 2014-та, след като преминава през истински ад в семейството си. “Жената в Чечня няма права, тя е превърната буквално в робиня на мъжа си и трябва да търпи всичките му унижения. Избягах просто за една нощ, нямаше как да взема малкия, нямах разрешение, в Русия на границата щяха да ми искат документ, нямах и пари, аз съм спала на пейки по улицата, докато успея да избягам”, бе споделила тя преди време.
Сега Бардем се превръща в мотиватор на други жени, които се намират там и търсят подкрепа и сила чрез нея в социалните мрежи. “Станах популярна в Чечня заради постъпката си и най- вече заради смелостта ми да изляза с лицето си и да разказвам. Защото има и други избягали, но ги е страх да се покажат”, споделя още тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Дани Петканов с горещо секс признание, оказа се пристрастен към...

Дани Петканов май сериозно е решил да шокира последователите си в социалните мрежи, след като напоследък е особено откровен, дори и за най-интимните подробности. Тези дни, например, той призна, че вече над 100 дни не е мастурбирал и гледал порно, което било своеобразен негов рекорд. Признанието си Лудия репортер направи в […]

Subscribe US Now