Хю Джакман е готов да разкрие цялата истина

Твърди се, че Хю Джакман се готви да издаде нов мемоар, който да разкаже всичко след раздялата със съпругата му Дебора Лий-Фърнес след 27 години брак.
Според US Weekly 54-годишният австралийски актьор в момента е в начален етап на писане на своята книга-бомба. Новите му мемоари ще включват подробности от живота му и “шокиращи” разкрития.
“Хю избира да напише тази книга сега, защото най-накрая е честен със себе си и с развода. Той ще говори за живота си, както никога досега”, казва вътрешен човек. 
Новината идва, след като Хю и Дебора-Лий шокираха феновете, когато обявиха, че се развеждат след 27 години брак миналия месец.
“Бяхме благословени да споделим почти три десетилетия заедно в прекрасен, изпълнен с любов брак. Пътуването ни сега се променя и ние решихме да се разделим, за да продължим индивидуалното си израстване”, споделиха двамата в изявление, споделено от People.
Бившите съпрузи подписаха казаното като “Деб и Хю Джакман”, добавяйки: “Това е единственото изявление, което някой от нас ще направи”. Австралийската двойка има две деца заедно – 23-годишният Оскар и 18-годишната Ава.
След новината за развода им виждаме, че Хю Джакман не е от хората, които биха предпочели да ближат рани в изолация и самосъжаление. Вместо това той предпочита да ангажира дните си с много работа, но и винаги прави така, че да има достатъчно време за себе си и любимите си занимания, сред които несъмнено са тренировките и различни спортни събития. 
От друга страна според Daily Mail Дебора-Лий Фърнес се готви да посети някои мечтани дестинации, за които все не й е оставало време, докато е била отдадена на семейството си. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Петъчна доза сексапил

Октомври вече официално е тук и това е съвсем първият петък от месеца на тиквата. Въпреки че е навън е топло, есента започва да ни намигва ехидно. Ние веднага разчетохме леките намеци и извадихме по-дебелите и дълги дрехи от гардероба. Същият навик обаче нямат момичетата, които попадат всяка седмица в дозата […]

Subscribe US Now