Как изглежда синът на Йоко Оно и Джон Ленън

Йоко Оно, която сега е на 89 години, беше омъжена за покойния член на Beatles Джон Ленън от 1969 г. до смъртта му през 1980 г. Джон и Йоко бяха лудо влюбени дълги години, като често бяха обвинявани за разпадането на групата. По време на брака си те се сдобиха с един син – Шон Ленън, който сега е на 47 години. Освен това Йоко Оно има и една дъщеря. От Hollywood Life подбират някои интересни подробности за двете деца на японската авангардна певица.
Йоко Оно и синът им с Джон Ленън
Йоко и изпълнителят на “Imagine” посрещат своето момченце Шон на бял свят на 9 октомври 1975 г. в Ню Йорк. Трябва да се отбележи, че Шон е роден на същата дата като баща си.
Съвсем наскоро 89-годишната Йоко използва своя Instagram, за да честити рождения ден на сина си на 9 октомври 2021 г., като не пропусна да спомене и обичания си покоен съпруг. “Честит рожден ден, Джон! Честит рожден ден Шон! Обичам ви, Йоко”, написа тя под една стара снима на Шон и Джон, които духат заедно свещички за рожден ден. 
Шон стана успешен музикант като родителите си. През годините той е работил с много популярни изпълнители, като певицата на “Summertime Sadness” Лана Дел Рей. През 2017 г. Шон и Лана си сътрудничат по парчето “Tomorrow Never Came” в албума на красавицата Lust For Life. Дуото дори изпълни хитовата песен по време на концерт на Hollywood Bowl през 2019 г. в Лос Анджелис. Някои от популярните песни на Шон включват “Happy Xmas” с Майли Сайръс и Марк Ронсън”, “La Seine and I” и “A Monster In Paris”.
Коя е Киоко Чан Кокс
Йоко не е само е майка на Шон. Тя им дъщеря от първия си брак с продуцента Антъни Кокс. Талантливата певица посрещна дъщеря си Киоко Чан Кокс, сега на 59 г., през 1963 г., около 12 години преди раждането на Шон. Въпреки че не се знае много за Киоко, е известно, че майка й и баща й са били женени повече от веднъж. Йоко и Антъни за първи път се женят през 1962 г. само за да се разведат година по-късно. Те сключват брак още веднъж през 1963 г. и остават заедно до развода си през 1969 г.
Йоко за майчинството
Въпреки че през последните години Йоко живее предимно извън светлината на прожекторите, тя няколко пъти е говорила публично, че е горда майка. През 2014 г. тя каза на MotherMag своите мисли за раждането. “Трудностите, през които жените преминават всяка минута, за да носят бебетата си, никога не се обсъждат или съобщават в медиите никъде”, каза тя тогава. “Никой никога не говори за носенето на това голямо коремче 24 часа на ден. Зашеметяващ брой жени дори не преживяват раждането и умират. Но ние никога не се оплакваме. Ние просто оставаме благодарни, че нашите бебета се появяват на бял свят и изглеждат толкова сладки, но и силни в същото време. Всяко бебе е революция.”
А по-рано, през 2011 г., Йоко говори с Esquire за това какво е да си вдовица, след смъртта на Джон Ленън. “Той беше много силна, красива и защитна сила за мен”, каза тя тогава. “Не мислех, че ще остана вдовица. Никой не мисли, че ще остане сам. И в момента, в който останах вдовица, започнах да разбирам какво изпитание е си вдовица в това общество.”

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Драма! Трети смъртен случай в семейството на Веси Банева за последните два месеца СНИМКИ

Последните два месеца са кошмарни за певицата Весела Бонева. В рамките на два месеца губи трети член на семейството си, а мъката е непреодолима.  През ноември се самоуби майката на Веси Бонева, по-късно тя загуби и домашния си любимец – куче, а сега съобщи за нова тежка трагедия и издъхването […]