Желязна: Лили Иванова не се дава на кошмарно предсказание от Ванга

Лили Иванова е била въвличана в какви ли не сюжетни линии през годините, най-вече покрай възрастта си и годината на раждане, която все така продължава да буди любопитство сред почитателите й. Примата обаче, отдавна не се впечатлява от това, но мнозина са убедени, че е подвластна на различните предсказания по свой адрес, които е получавала през годините досега.

Едно от тях е особено кошмарно, защото е свързано с фаталния край на голямата ни певица. Твърди се, че преди години феноменът Ванга казва, че Лили Иванова ще бъде до последно на сцената. Думите й вероятно са се загнездили в съзнанието на певицата и от време на време й създават страхове. А може би не е така и тя е достатъчно несломима духом, за да се поддава на това.
Лили Иванова е по-млада, отколкото бе преди 30 години СНИМКИ
Известно е, че немалка част от предсказанията на Ванга са станали реалност. Разбира се, вероятно има и такива, които не отразяват действителността. И със сигурност Лили Иванова се моли вътрешно това, което се говори за нея да е сред тях.

Лили Иванова разплака китариста си, ето я причината СНИМКА
Примата е известна със стриктния си хранителен, а и житейски режим, които не са променяни по време на целия й живот до момента. И въпреки това едва ли приема равнодушно идеята, че в социалните мрежи има дори залози коя би била последната й изпята песен на сцената. Звучи зловещо на пръв поглед, но какво мисли Лили Иванова по темата, остава загадка, поне засега./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Принц Хари за най-трудния период от живота си

Вчера, 30 август, бе премиерата на Heart of Invictus – документалната поредица по Netflix, разказваща за игрите за ветерани, организирани от принц Хари. Продукцията е дело на Archwell Studios и е първият реализиран проект от мултимилионния договор на бившата кралска двойка със стрийминг платформата. Налични за гледане вече са пет епизода, а […]

Subscribe US Now