Преслава призна, че при вида на Софи Маринова е глътнала… СНИМКИ

Ден преди Великден поп фолк певицата Преслава върна лентата назад, за да си спомни първите си срещи със Софи Маринова и Константин. И за да признае за едно специално желание, за което майка й се е помолила на Господ преди години.

Двете със сестра й Ивелина Колева собственоръчно боядисали тази година яйцата, а останалата част от подготовката за празника оставили в ръцете на родителите си.
Страшен инцидент! Всички подминават, а Преслава и приятелят й веднага… СНИМКИ
“Любимият празник в нашето семейство вече е рождения ден на Паола. Тя през ден, като става и казва: “Мамо, аз днес нямам ли празник. Иска да получава подаръци всеки ден”, смее се изпълнителката и веднага прави аналог със себе си като дете.
“Майка ми и баща ми постоянно купуват музикални играчки на Паола, явно, за да я насочат. А аз преди година и половина бях казала в едно интервю, че тя пее фалшиво, но сега, ако трябва да бъда честна, започва да пее все по-добре. Нямам някакви прекалени амбиции. Но Павел един път ми каза: Ако детето някой ден стане певица, ще те съди, че си се изказвала, че пее фалшиво”, с усмивка добави изпълнителката.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

Преди години, когато майка й се омъжва за баща й, всяка вечер се молила на Господ да има дъщеря, която да пее, защото самата тя е пеела още от ученичка в Каварна, откъдето е родом, и то много хубаво. И ето ни – двете със сестра ми, която пее прекрасно народна музика, аз останах с поп фолка.
Накрая, Преслава разкри, че с Константин подготвят голяма изненада за феновете си – дует, който имат от последните две години, но все не смогвали да завършат. “Още не мога да кажа как се казва песента. Тайна е. Скоро ще се появи на бял свят, ще е бърза песен”, издаде единствено изпълнителката и си припомни и една от първите си срещи със Софи Маринова, която обожава.
Преслава срази Софи Маринова! Издаде я, че в Дубай… СНИМКИ
“Една от първите ми срещи със Софи Маринова беше по време на едно мое участие. Аз още не бях толкова известна, но тя дойде и като я видях, си глътнах граматиката. Много я харесвах още от тогава! В един момент тя застана до мен, наведе си главата и каза: “Ейй, ама много те харесвам теб”. Голямо вълнение… После, след години, се сближихме и така до днес, даже и кума й станах. Ако някой ми беше казал преди години, като ученичка, че един ден ще бъдем много близки със Софи и даже ще й бъда кума, щях да му се изсмея”.

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Preslava (@preslava_official)

С Коцето и Софи съвсем инцидентно си планирахме една почивка. Паола имаше рожден ден. Ставаше дума за Малдивите. А ние с Павел си бяхме резервирали вече Бодрум. И в крайна сметка отидохме на Малдивите. Не спряхме да пеем, да се смеем, да се снимаме, изключително забавно си изкарахме. Като се прибрах сестра ми каза, че всичко живо говори за тази почивка./show.blitz.bg

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от ɪᴠᴇʟɪɴᴀ ᴋᴏʟᴇᴠᴀ ♪ (@ivelina_koleva_)

Източник: blitz.bg
Next Post

Никога няма да познаете Благовеста Бонбонова на тези СНИМКИ

Благовеста Бонбонова от “Ергенът” се изложи максимално наскоро, след като заяви, че България е освободена през 681 г., предизвиквайки всеобщо възмущение. И вероятно, за да измести фокуса от фрапантния си гаф, пусна своя детска снимка, на която вероятно само близките й ще я разпознаят – предвид начина, по който изглежда […]

Subscribe US Now