Какво знаем за жената, набедена за любовница на принц Уилям

Сара Роуз Ханбъри – известна като лейди Роуз Ханбъри, през последната седмица е една от най-коментираните личности, на фона на отсъствието на принцеса Кейт от обществени задължения. Роуз има връзки с британското кралско семейство и е свързана с Кейт през последните години, заради твърдения около предполагаема връзка на Роуз с принц Уилям.
Слуховете за извънбрачна афера между 41-годишния престолонаследник и 40-годишната лейди Роуз се появиха още през 2019 г. Дворецът Кенсингтън отказа коментар по твърденията и историята почти беше забравена.

Сега, когато Кейт отсъства от обществени задължения на фона на опасения за здравето, интернет пространството отново е силно развълнувано от Роуз. Да видим и някои подробности за живота на маркиза Сара Роуз Ханбъри, подбрани от Hollywood Life. 
Маркиза
Омъжена е за Дейвид Чолмондели, седмият маркиз на Чолмондели. Лейди Роуз има три деца от съпруга си – синове Александър Хю Джордж Чолмондели и лорд Оливър Тимъти Джордж Чолмондели, и дъщеря лейди Ирис Марина Алин Чолмондели.
С връзки с кралското семейство
Лейди Роуз произхожда от семейство аристократи, които са изградили трайни връзки с британското кралско семейство. Роуз е дъщеря на уеб дизайнера Тимъти Ханбъри и модната дизайнерка Ема Ханбъри.
Освен родителите ѝ, бабата на Роуз, лейди Елизабет Ламбарт, също e добре познато име в кръга на кралското семейство. Елизабет e една от шаферките на кралица Елизабет II на сватбената й церемония през 1947 г. със съпруга си Филип Маунтбатън.
Синът на Роуз, лорд Оливър, също служи като почетен паж на крал Чарлз III на коронацията на монарха през 2023 г.
И бивш модел
Преди да се омъжи за Дейвид, Роуз е работила като модел с британската агенция Storm Models, според множество издания.
Намеса в политиката
Освен в модния бизнес, лейди Роуз работи с политика Майкъл Гоув като политически изследовател.
Говори се, че Роуз е приятел с Кейт и Уилям
Според People лейди Роуз е билка приятелка на принца и принцесата на Уелс. Или поне е била, преди твърденията за връзка, които се появиха през 2019 г. Тя живее близо до Кейт и Уилям в Англия, тъй като домът на Роуз е в Houghton Hall, а този на принцът и принцесата – в Anmer Hall. 
Предполагаемата афера 
През последните няколко години се говореше, че Уилям и лейди Роуз са имали афера по време на третата бременност на Кейт със сина им принц Луи. Уилям, Кейт и Роуз не коментираха публично спекулациите и множество кралски експерти и репортери осъдиха слуховете, но поради някаква причина Кейт и Роуз внезапно престават да са близки. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

На 51 години Камерън Диас пак го направи

Докато чакаме завръщането ѝ на голям екран, Камерън Диас не пропусна да ни зарадва с още хубави новини, но този път не свързани с кариерата ѝ, а с личния ѝ живот. Актрисата успя да изненада всички, като обяви, че е родила второто си дете. Въпреки че бе решила да запази […]

Subscribe US Now