Ето кога ще видим Майк Тайсън отново в действие

Джейк Пол влезе в света на бокса като на шега, но до момента се представя изключително добре и мачовете му преминават зрелищно и с голям интерес.
От известно време в интернет пространството се въртят различни твърдения, че в даден момент ютюбърът, превърнал се в боксьор, ще се качи на ринга срещу Майк Тайсън.
И двамата закачливо коментираха тези твърдения, но никой не очакваше те да се окажат верни. Е, очевидно за шоуто всичко е възможно, защото мач между Джейк Пол и Майк Тайсън наистина ще има.
Двамата ще се бият на 20 юли на AT&T Stadium в Арлингтън, Тексас. А по-интересното е, че двубоят ще бъде излъчван пряко по Netflix. Определено ще бъде спектакъл и ще е интересно да видим дали голямата възрастова разлика ще изиграе роля.
Припомняме, че Майк Тайсън ще е навършил 58 години, когато двубоят се проведе, докато Джейк Пол е в 31 години по-млад от него, пише ESPN. Последно видяхме Тайсън в действие през 2020 г., когато се би с Рой Джоунс в демонстративен мач. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кейти Пери накара всички отново да я обсъждат

От доста време вече не сме чували нова музика от Кейти Пери. И това е напълно разбираемо предвид годините, които певицата прекара като съдия в American Idol. Миналият месец обаче тя изненадващо обяви, че напуска предаването след цели седем сезона и намекна, че други неща заемат голяма част от времето […]

Subscribe US Now