Том Харди покори и този връх

Том Харди отново доказа, че е шампион не само в “Бойна кръв”. В реалния живот актьорът за пореден път триумфира на тепиха, демонстрирайки завидни бойни умения.
Всъщност бойните спортове са в кръвта на Харди не от скоро. В края на август той си извоюва два медала от благотворително състезание по джиу джицу. И сега – отново е на върха.
Британецът спечели титлата на Ultima Martial Arts Open Championship на Откритото първенство по бразилско джиу джицу в малкия английски град Милтън Кейнс в събота, 17 септември.
Прага на вратата на фитнес залата, в която се проведе състезанието прекрачи Едуард Харди. Публиката затихна за миг, за да разбере, че това е любимата им филмова звезда Том Харди. Но не в роля, а като боец, готов да пребори всеки опонент. Именно това прави той.
Том Харди се появява от нищото, облечен в синьо кимоно, поваляйки съперниците си един след друг. За да вземе победата във всеки един мач. Точно така – Харди печели всичките си мачове на турнира и получи сертификат за постиженията си, издаден с истинското му име Едуард.
Говорител на шампионата нарече Харди “много готин човек”, като за организатори е било истинско удоволствие той да участва, пише The Guardian.
“Всички го разпознаха, а той се държа много скромно. И отдели време на всеки, който иска да се снима с него”, казва говорителят.
Както споменахме, Том Харди не е новобранец в бойните спортове. За хората той се превърна в силен и решителен човек на екрана, благодарение на ролите, в които влезе в “Генезис”, “Дюнкерк”, “Венъм”, както и хитовият сериал “Остри козирки”. Играта му в драмата “Завръщането” от 2015 г., където си партнира с Леонардо ди Каприо, му носи номинация за “Оскар”.
В интервю зa The Guardian през 2011 г., актьорът разказва за тренировъчния си режим за филма “Бойна кръв”, в който играе американски морски пехотинец. В хода на историята той влиза в състезание по смесени бойни изкуства, което завършва с битка с неговия отчужден брат.
“Тренирах по два часа бокс всеки ден, два часа муай тай, два часа джиу джицу, последвани от два часа хореография и два часа вдигане на тежести. Всичко това го правех седем дни в седмицата в продължение на три месеца”, посочва тогава Том Харди.
Бойните спортове може и да са негова страст, но въпреки това актьорът е категоричен, че целият този режим е бил голямо предизвикателство за него. Но желанието му да постигне блестящи резултати се оказва достатъчно силно, за да продължи да тренира – и да, за да печели победа след победа. И във филмите, и в реалния живот.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Том Харди отново е на върха

Том Харди отново доказа, че е шампион не само в “Бойна кръв”. В реалния живот актьорът за пореден път триумфира, демонстрирайки завидни бойни умения. След като в края на август той си извоюва два медала от благотворително състезание по джиу джицу, сега отново е на върха. Миналия уикенд британецът участва Ultima Martial […]

Subscribe US Now