Разбира ли се принцеса Беатрис с доведения си син

По време на коронацията на чичо си крал Чарлз Трети принцеса Беатрис успя да привлече вниманието и към себе си. А причината беше не само елегантната рокля в цикламено, която беше избрала, а фактът, че беше от малкото в Уестминстърското абатство, които разговаряха с принц Хари.
Този факт обаче вече е в историята и дъщерята на принц Андрю и Сара Фъргюсън продължава с ангажиментите си. Във вторник вечер, 9 май, 34-годишната принцеса връчи наградата в годишните награди за книги Oscar.
Победител беше детската книжка The Boy With Flowers In His Hair, което стана причина Беатрис да е рядко откровена за личния си живот. Тя каза, че наградата е специална за нея заради доведения й син – седемгодишния Улфи от предишна връзка на съпруга й Едоардо Мапели Моци.
“Доведеният ми син е на седем и с нетърпение чакам да попадна на детски книжки, които да четем заедно”, каза тя, цитирана от Hello. “Трябва да се сещаме, че в свят, пълен с екрани и изкуствен интелект, трябва да запазим живи моментите между деца и родители.”
Улфи е галеното име, с което наричат Кристофър Улф – детето на Мапели Моци от връзката му с американската архитектка Дара Хуанг. Напоследък детето все по-често се появява на официални събития на кралското семейство.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

След словесни престрелки и сълзи - още две момичета отпадат от "Ергенът"

Финалът на “Ергенът” ще бъде другата седмица. А това означава, че макар с едва пет дами в имението, епизодите от днес и утре (10 и 11 май) ще бъдат особено напрегнати, а конфликти и романтика няма да липсват. В сряда вечер Евгени Генчев ще се появи още през деня сред […]

Subscribe US Now