Как Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун стават от врагове приятели

Арнолд Шварценегер и Силвестър Сталоун безспорно са сред най-големите екшън звезди на всички времена. А многобройните им филми и приходи от тях го доказват.
И в момента може да са добри приятели, но са били далеч от такива топли взаимоотношения преди повече от 30 години. За бурните си отношения двама разказват в подборно интервю за TMZ Presents: Arnold & Sly: Rivals, Friends, Icons.
Арнолд Шварценегер казва, че през 80-те и 90-те години на миналия век Силвестър Сталоун е бил на големата му конкуренция в света на киното. Оказва се, че успехът на Силвестър Сталоун по онова време е повлиял добре на кариерата на Шварценегер.
Самият Арнолд казва, че се е мотивирал и преследвал успеха на колегата си. Появата на родения в Австрия бодибилдър на кино небосклона пък е подействала мотивиращо за Сталоун, пише People.
Но в този момент освен конкуренция между двамата са се появили и лоши чувства и емоции. Като Арнолд Шварценегер признава, че вината за това е негова, защото заради конкурентния си нрав и дух е казал някои обидни неща по адрес на колегата си.
Съперничеството им е стигнало дори до момент, в който Арнолд Шварценегер е броял по колко души убива Сталоун във филмите си и по колко той самият. Дори се е стигнало до момент, в който единия да прецака другия.
В началото на 90-те години Арнолд си е мислел, че за да навакса преднината на Сталоун, то той трябва да сгреши някъде. Ето защо буквално го е подмамил да преследва ролята във филма “Спри или мама ще стреля”, карайки Сталоун да си мисли, че той много иска да участва във филма.
Интересното е, че Арнолд Шварценегер е знаел, че филмът е лош и няма да стане хит, защото е имал възможност да види сценария. И тогава е решил да подмами Силвестър Сталоун. В момента обаче враждата е в миналото и двамата са добри приятели.
Като в интервюто Шварценегер казва, че се възхищава на колегата си за страстта, с която се отнася към всичко, свързано с киното. Колкото до Силвестър Сталоун, той се възхищава на Шварценегер за неговата непоколебимост и мотивация. “Той е като сезон, който не се променя”, казва актьорът по адрес на легендата в бодибилдинга.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кой удари спирачка на подкаста на Меган Маркъл

Принц Луис отпразнува шестия си рожден ден, а всички работещи членове на кралското семейство правят всичко възможно, за да продължат с обичайните си задължения по най-нормалния начин след диагнозите на крал Чарлз и Кейт Мидълтън. На този фон плановете за близките месеци на принц Хари и Меган Маркъл звучат повече […]

Subscribe US Now