Изненада! “Ергенът” Евгени влиза в “Гласът на България” и ще…

Най-желаният тв ерген в момента – Евгени Генчев, май добре се ориентира в шоубизнеса, защото актуалните слухове за него са, че след края на романтичното риалити вече ще насочи мисли към музикалния формат “Гласът на България”, където да бъде ментор.

Пианистът със световна слава май иска да затвърди популярността си и у нас, като за целта е избрал лесния вариант – няколко риалити формата, известно количество скандали, които са неизменна част от тях, и готово.
“Ергенът” Евгени се жени още тази вечер, ето я булката СНИМКИ
От екипа на “Гласът на България” все още не са обявили новия ментор, но както се казва – всички тръпнат в очакване да разберат кой ще е той, особено при горещите намеци в публичното пространство.

Наскоро Генчев отрече мълвата, че отдавна си е избрал половинка в живота, а всичко, което се случва в “Ергенът” е за замазване на очите и рейтинг, пише “Уикенд”.
Тази разкрита тайна за “Ергенът” Евгени ще го съсипе!
И още нещо много важно – заради договорната си обвързаност с процудентите от “Ергенът”, Евгени ще може да се възползва и от опцията “Гласът на България”, тъй като това е единственото предаване в същата медия, в което той би бил склонен да участва./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Голяма новина за Гущерови, Светлана не е на себе си, вече се подготвя за... СНИМКИ

Светлана Гущерова и мъжът й Християн са напът да направят нещо, което никой не им предричаше, откровено казано. Само след два месеца двамата ще отпразнуват петата си годишнина като семейство, както и своята дървена сватба. По-суеверните ще кажат, че това е една от най-трудните години, тъй като е ключова за […]