Голого селфи на Александра Дадарио

Няма съмнение, че Александра Дадарио е една от най-сексапилните жени в Холивуд. Тя има милиони почитатели, които със сигурност не са пленени единствено от талантливите й изпълнения в “Белият лотос” или пък “Спасители на плажа”, но и от начина, по който изглежда.
Преди броени дни 37-годишната Александра Дадарио привлече много внимание към себе си. И то само с една единствена снимка. В своя Instagram красивата актриса сподели селфи, но не какво да е, а такова, на което е чисто гола. Дадарио съвсем интелигентно е покрила всички интимни части с краката си, които е кръстосала пред тялото си, но въпреки това не може да се отрече, че снимката е доста предизвикателна.
Красавицата сподели още две снимки на заснежени планини. Естествено публикацията ѝ беше оценена от феновете на актрисата подобаващо, които споделиха мислите си за външния ѝ вид.”Ти си толкова красива”, написа един последовател, а друг отбеляза, че няма друга известна личност в света, която да провокира интереса на феновете си повече от нея.
Когато Александра не публикува епични снимки, които оказват голямо влияние в социалните мрежи, тя работи усилено върху успешната си актьорска кариера. Последната й роля беше на Роуън Филдинг в телевизионния сериал Mayfair Witches. Сериалът следва неврохирург, която открива, че е наследник на семейство вещици и трябва да се справи със зловещо присъствие, което я преследва. В него участват още Хари Хамлин, Джак Хюстън, Тонгаи Чириса и Бет Грант.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Кичка Бодурова най-накрая разкри истината за скандала с Панайот Панайотов

Кичка Бодурова казва, че е обичана и се чувства щастлива с живота, който има. Но зад това стои една жена, която е трябвало да събере цялата си смелост и да пропътува целия свят – буквално, за да стигне там, където е днес. “Чувствам се страшно обичана. Никога не съм мислела, […]