Петя Дикова срази с тези думи за Стефан Данаилов, а тази СНИМКА….

Петя Дикова направи скандлано признание за Стефан Данаилов, който пък е голямата любов на нейната майка Аня Пенчева. Журналистката показа интригуващ кадър на големия актьор, на която бившата му любов Пенчева го запознава с първия си внук. 

Никой не очакваше от Петя Дикова тези думи за Мастера, тъй като непрекъснато неговото име е свързвано с това на майка й и със сигурност подмятанията не са й били приятни. 

“Аз пък ще запомня Стефан Данаилов така – обичан от всички. Тази снимка казва много. Това са мама и големият ни син Александър, който беше на 40 дни, когато влезе в театъра за първи път. Беше на премиерата на “Актрисата” – последното представление на Мастера, който днес трябваше да навърши 80 години”, написа Петя навръх рождения ден ден на Стефан Данаилов. 
Кадърът не е показван досега, но видимо Аня Пенчева е щастлива да запознае внучето с мъжа, с когото е изживяла една от най-големите си любови./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Най-големите разкрития в Harry & Meghan , част 2

Първите три епизода на Harry & Meghan – риалити поредицата за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix, са достъпни за стриймване от 8 декември. И, както се очакваше, от тях научихме някои любопитни подробности за двойката, както и за “сблъсъка” им с порядките в кралския двор. Връзката с принцеса […]

Subscribe US Now