Ето доказателство, че Емануела и Елвиса са пак заедно СНИМКА

Преди няколко дни ви показахме скандлано видео, на което се вижда как се натискат Емануела и Мартин Елвиса в нощен клуб. Това дойде като гръм от ясно небе за техните почитатели, тъй като само допреди няколко дни се обиждаха в социалните мрежи. 

Появиха се втърдения, че въпросното видео е от времето, когато бяха гаджета. Но наш репортер разполага с ново доказателство, което потвърждава новината, че след “Игри на волята” Мартин се е върнал при фолкпевицата. 

Бизнесменът се появи на последното участие на Емануела в нощен клуб в Студентски град. Присъствието му се отрази добре на певицата, както и за фенките му, които се изредиха за снимка с него. 
Отношенията на Емануела и Елвиса непрекъснато са на приливи и отливи. Разделите и сдобряванията им не могат да се преброят, но по всичко личи, че любовта им е много силна и въпреки различнието в характерите пак са намерили път един към друг. /show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Ким Кардашиян в 27 факта

Днес, 21 октомври, риалити звездата Ким Кардашиян празнува своя 43-ти рожден ден. По този повод събрахме най-интересните факти от живота ѝ, които уж са публично достояние, но винаги има с какво да ни изненадат. Източник: blitz.bg