Сара Джесика Паркър позира със съпруга и децата си в рядко семейно селфи

Сара Джесика Паркър и съпругът ѝ Матю Бродерик се появиха в социалните мрежи като част от симпатична семейна снимка, на която позират с трите си деца. Както изглежда от кадъра, петчленното семейство е в дома си, отдадено на уюта и отбелязването на скорошния Ден на благодарността.
Кадърът е споделен от 21-годишният син на двойката, Джеймс в личния му Instagram профил, наред с други моменти от неговото ежедневие.
И единственото, което пише е краткото (и празнично): “Наздраве, Калифорния”.
Джеймс, който вече е студент в университета Браун в Роуд Айлънд, държи телефона, с който прави семейното селфи, а непосредствено до него е 58-годишата Паркър. Следват близначките Марион и Табита, които вече навършиха 14 години, а 61-годишният им баща – Бродерик се усмихва от другия край на снимката.
Паркър и Бродерик са женени от май 1997 г. и през 2002 г. посрещат Джеймс, а седем години по-късно – и близначките чрез сурогатна майка.
Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик рядко позволяват децата им да попадат под светлината на прожекторите. Ето защо те почти никога не придружават родителите си на червения килим. И все пак, понякога това се случва – през изминалия юни, Джеймс бе заедно с Бродерик на премиерата на последния филм на актьора No Hard Feelings, припомнят от Page Six.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Няма да повярвате с какъв бизнес се занимава Мишо от "Игри на волята"

20-годишният Михаил Кръстев, който е многократен шампион по плуване за деца, юноши и младежи, е един от запомнящите се образи от „Игри на волята“ 5. Той влезе в предаването с брат си Радостин, но Радо отпадна доста по-рано, а Мишо успя да влезе в топ 8 и завърши участието си […]

Subscribe US Now