Apple Vision Pro или халюциногенни гъби – за Мъск разликата е в цената

Илон Мъск е един от най-изявените врагове на Apple, въпреки че компаниите му не произвеждат продукти, които да са в пряка конкуренция с техните. Но пък милиардерът си умира да се подиграва на хрумките на Тим Кук и екипа му и особено на цените, които им слагат.
Очилата за AR/VR Vision Pro, представени преди дни, се превърнаха в повод Мъск отново да покаже специфичното си чувство за хумор в Twitter. Той публикува в профила си колаж с две снимки. На едната виждаме кадър от премиерата на новия продукт на Apple, а на другата – пакетче с халюциногенни гъби.
Акцентът е върху цената – докато Vision Pro струва цели 3499 долара, явно според Илон Мъск можем да постигнем същия ефект на добавена реалност с пакетче от гъбите за 20 долара, които гарантират “контакт с извънземни и НЛО”.
Очаквано публикацията получи хиляди харесвания и десетки хиляди споделяния. А феновете на милиардера харесаха поредната му шегичка с Apple. Дни по-късно пък дойде и следваща, в която виждаме жена с предизвикателни форми и вкусна закуска пред нея. Но не виждаме лицето й, защото гледна точка е на човек, носещ чифт Vision Pro.
“Добавената реалност е страхотна”, гласи коментарът на Илон Мъск към кадъра, като насмешката е очевидна.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Когато Никола Пелц е (почти) само по бельо

Никола Пелц за пореден път ни дава да разберем, че обича да е дръзка и смела в модните си решения. Е, вярно че с едно от тях отприщи вълна от подозрения, че с Виктория Бекъм са скарани, но това е вече в миналото. За всеки случай ще припомним, че става […]

Subscribe US Now