За първи път от 20 години – Дженифър Лопес и Бен Афлек работят заедно по филм

Дженифър Лопес и Бен Афлек се запознават през 2002 г. по време на снимките на филма им “Трудна свалка” и още тогава помежду им прехвърчат искри. Скоро след това двамата вече планират сватба, но през 2004 г. развалят годежа.
Във видео интервю за Vogue от миналата година певицата сподели, че би се радвала филмът да има продължение и разкри, че когато снимат заедно, съпругът ѝ е човекът, който я кара да се смее най-много.
Въпреки че “Трудна свалка” получи доста критики след излизането си по кината, самият Бен Афлек сподели, че филмът всъщност е бил страхотно преживяване за него.
“Интересното е, че научих повече за режисурата от този филм, отколкото за всичко друго, защото Марти е наистина брилянтен режисьор”, казва актьорът. А и филмът му е бил като подарък, тъй като точно тогава среща Джей Ло.
По-късно, през 2004 г., двойката работи по друг филм – “Момиче от Джърси”, режисиран от Кевин Смит. Оттогава обаче Дженифър Лопес и Бен Афлек не са снимали нищо друго. Е, освен ако не броим реклама им за Dunkin Donuts за Super Bowl LVII.
Ето че сега научаваме, че почти 20 години по-късно двойката отново ще се събере на снимачна площадка. Става дума за биографичния филм Unstoppable, който ще бъде продуциран от Artists Equity – продуцентската компания, която Бен Афлек основава с Мат Деймън. Засега обаче се знае само, че филмът ще разкаже истинската история на Антъни Робълс – борец, който е роден с един крак, пише Us Magazine.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Голите снимки на Дрю Баримор, които Луси Лиу още пази

Дрю Баримор и Луси Лиу имат дълбоко приятелство, което продължава десетилетия. Лиу се появи в The Drew Barrymore Show, където двете приятелки си говорят за новия филм – “Шазам! Яростта на боговете”, в който Лиу участва. От дума на дума обаче се връщат назад в миналото, разкривайки някои пикантни подробности. […]

Subscribe US Now