Жената, с която Венсан Касел замени Тина Кунаки

Венсан Касел и Тина Кунаки не пропускаха да демонстрират публично колко влюбени са един в друг. Дали ще се появят на модно събитие, на кинопремиера или просто ще споделят свои общи снимки в социалните мрежи – те винаги изглеждаха много привързани.
Затова е наистина беше изненадващо да разберем за зародилите се подозрения за раздялата им преди няколко месеца. Повод за това даде и самият Венсан, който изтри всяка снима на Тина от своя Instagram. Да не споменаваме, че от няколко месеца двамата никъде не са засичани заедно. 
По всичко личи, че Венсан Касел вече има и нова жена до себе си, която поразително много прилича на бившата му половинка. Това е 27-годишната Нара Баптиста, която (колко изненадващо) е модел от бразилски и австралийски произход. В подкрепа на твърденията за предполагаемия им флирт, идват поредица от сторита, разменени между двамата в Instagram и някои снимки, и видеоклипове, на които ги виждаме заедно в Рио де Жанейро.

За момента няма официално потвърждение от пряко замесените, но в социалните мрежи двамата изглеждат много близки или поне това предполагат емотиконите с малки очи във формата на сърце, които те посвещават един на друг. Касел и красивата бразилка също участваха заедно в събитие в Рио де Жанейро и бяха увековечени в снимки, докато се забавляват един до друг по време на парти в Renascença Clube – асоциация, която популяризира културни събития на чернокожата общност. Също така в социалните мрежи Нара публикува серия от селфита, придружени с надпис “Твоя”, на което Касел отговоря на португалски: “Твой”.
Кой е Нара Баптиста
Нара Баптиста е на 27 години, работи като модел и участва в изданието на Мис Вселена Австралия  през 2020 г. Тя има бразилски и австралийски произход, което ясно се вижда от физическите й характеристики, като тъмните й дълбоки очи или дългата й гарванова коса. В Instagram профила ѝ можем да видим кадри, които показват някои нейни секси снимки или как се забавлява в компанията на нейни приятели и семейството. Освен това моделът често споделя и дълбоки размисли за живота си. “Как мога да бъда толкова жестока към себе си, когато правя най-доброто, на което съм способна”, гласи един от последните постове в профила ѝ.
Естествено, няма как да не забележим физическата прилика между Нара Баптиста и Тина Кунаки – бившата съпруга на Касел и връстничка на новата жена в живота на актьора. Венсан и Тина се ожениха през август 2018 г., но връзката им приключи внезапно след “момент на дълбока криза”, както Daily Mail съобщи през април. Двамата имат дъщеря на име Амазони. Причините за раздялата им за момента остават неизвестни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Клюки за български и световни звезди

Вижте последните клюки за български, световни звезди, участници в риалити шоута и други знаменитости. Източник: Lifestyle.bg

Subscribe US Now