Когато Джони Деп кара Кейт Мос да бърка в панталоните му

Джони Деп и Кейт Мос са двойка в периода между 1994 г. и 1998 г. Разделят се, за да може той да се посвети на актьорската професия. И по всичко личи, че независимо годините, които са минали, продължават да изпитват голямо уважение един към друг.
Да не забравяме, че Кейт Мос свидетелства в делото, което заведе Джони Деп срещу бившата си съпруга Амбър Хърд, като съвсем категорично защити актьора. Показанията ѝ несъмнено помогнаха на актьора да спечели делото. 
В скорошно интервю за Sky News Кейт Мос разкрива някои подробности за връзката им, като например фактът, че актьорът, с когото бяха двойка в миналото, и е подарил първите диаманти, които някога е притежавала.
Поводът да спомене диамантите е разговорът ѝ относно една от най-забележителните ѝ корици през годините, а именно тази за британския Vogue през 1995 г., където Мос е облечена в бяла рокля на Джон Галиано. 
Тя си спомня и за бижутата, които носела по онова време. Интересното в случая обаче е как точно ги е получила.
“Диамантената огърлица, която Джони ми даде, всъщност бяха първите диаманти, които някога съм притежавала. За да ги получа обаче, трябваше да ги взема от панталоните му. Бяхме излезли на вечеря и Джони каза: “Имам нещо в задника си, можеш ли да погледнеш?”, а аз отвърнах: “Какво?”. Той обаче ме насърчи да пъхна ръката си в панталоните му. За голяма моя изненада извадих диамантена огърлица. Тази диамантена огърлица, с която позирах”, разказва Кейт Мос. 

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Сашка Васева: След операцията преоткрих мъжа си! СНИМКИ

Голямото завръщане на Сашка Васева – и на сцената, и към живота, вече е факт, а с него и новите положителни емоции в нея, които са й повече от нужни именно сега. В скорошно интервю за “Телеграф” легендарната поп фолк звезда от близкото минало признава, че много й се пее […]