Станала ли е майка Ванеса Хъджинс

Ванеса Хъджънс разкри, че е бременна на червения килим на Оскарите през през март 2024 г. Актрисата присъства на събитието в Холивуд в черна рокля, която очертаваше корема ѝ.
Откакто обяви голямата новина, Хъджънс сподели няколко снимки в своя Instagram, включително такава, в която актрисата позира в дълга, бяла плетена рокля, която подчертава бременното ѝ коремче и ни демонстрира, че е в напреднала бременност.
И макар новините да не идват от социалните мрежи и самата нея, според редица издания, между които People, TMZ, E!Online, Daily Mail, US Weekly и други, актрисата вече е станала майка, правейки безумно щастлив съпруга си Коул Тъкър.
Рождената дата, полът и името на детето не са известни все още, но Хъджънс и Тъкър са видени да напускат болница в Санта Моника в сряда, 3 юли, когато е и 28-ият рожден ден на Тъкър.
Ванеса Хъджинс не пропусна да го отбележи, като направи публикация в Instagram, за да поздрави любовта на живота си.
“Честит рожден ден на моята част от рая”, написа тя в публикацията, която включваше снимки на двойката и тяхното куче. “Ти правиш света по-светло място самия себе си.”
Хъджънс и Тъкър сключват брак в Мексико през декември 2023 г., а по всичко личи, че вече са горди и щастливи родители. Очакваме с нетърпение още подробности за първородната им рожда, да се надяваме, че ще бъдат споделени от самата майка през следващите дни.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Скромни, но съкровени - Кристина Апългейт с две мечти, които иска да изпълни, докато е жива

Кристина Апългейт e от звездите, които открито говорят за здравословното си състояние и за болестта, с която се брои в последните години. Актрисата, която стана световноизвестна с ролята си в сериала “Женени с деца”, страда от множествено склероза и й се наложи принудително да се пенсионира, защото вече й е трудно […]

Subscribe US Now