Серина Уилямс разкри пола на второто си бебе по впечатляващ начин

Откакто роди Олимпия през 2017 г., Серина Уилямс не е криела, че иска да има и второ дете. Пред Vogue миналата година бившата тенисистка сподели, че дъщеричката ѝ дори се е молила да си има сестричка. А щастливата новина за втората бременност на Серина Уилямс дойде по-рано тази година.
Тя разкри, че чака следващото си дете през май на MET Gala 2023. Малко след това тенисистката и съпругът ѝ Алексис Оханян споделиха момента, в който са обявили новината и на дъщеричката си Олимпия. “Помниш ли как се молеше за малка сестричка или братче?”, пита я Серина. И ѝ обяснява как е отишла на лекар, който я е зарадвал, че има “бебе в корема”. А по реакцията на малката Олимпия става ясно, че тя определено няма търпение да стане по-голямата сестра.
Преди пускането на видеото Серина Уилямс и Алексис Оханян обясниха, че са решили да разкрият новината на Олимпия малко преди да отидат на MET Gala и да я обявят публично, тъй като са знаели, че малката няма да може да опази тайната.
По-късно през май пред CNN Алексис Оханян сподели, че е почти сигурен, че и второто им дете ще бъде момиче. “Сигурен съм, че ще бъда баща на момичета. Дори да имаме 50 деца, смятам, че всичките ще са момичета”, каза той през смях. А сега, почти три месеца по-късно, става и ясно дали прогнозата му се е оказала вярна.
Той и Серина са кичили видео в YouTube канала на тенисистката, в което можем да видим партито, което са организирали с цел да разкрият пола на бебето.
На събитието са присъствали голяма част от семейството и приятелите на двойката, включително и Винъс Уилямс и баща им Ричард. Както подобава на подобни партита, е имало балони и още много украса. Преди да стане ясно обаче какъв е полът на бебето, съпругът на Серина Уилямс е решил да се пошегува.
Той е накарал тенисистката да разреже торта, чиято вътрешност би следвало да е розова, ако бебето е момиче, или синя, ако бебето е момче, но всъщност се оказало, че тортата е просто в жълто.
До самото разкритие всички са изчакали до вечерта, но явно си е струвало, тъй като изглежда доста впечатляващо. За целта двойката е организирала светлинно шоу и музика с диджей. А кулминацията е настъпила, когато всички погледи са се насочили към небето, за да се изпише примигващият в светлини отговор: “Момиче”!
Веднага щом полът на бебето е станал ясен, Серина Уилямс, Алексис Оханян и първата им дъщеричка Олимпия са започнали да подскачат и да се радват от вълнение.
А докато дойде новината и за раждането на второто ѝ бебе, пожелаваме на Серина Уилямс лека и спокойна бременност.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Тризначката Любов Станчева се прибра от Лондон и не се поколеба да...

Популярната благоевградска тризначка Любов Станчева се върна от Лондон в България, за да кръсти дъщеричката си Виктория в столичния храм “Света Неделя”. Любов събра само най-близките си и приятелите, за да отпразнуват заедно щастливото събитие на вече поотрасналата й наследничка. Нямаше как да не направи впечатление обаче, факта, че на […]

Subscribe US Now