Мария Игнатова шашна мрежата, боядиса и си скри яйцата във… ВИДЕО

Мария Игнатова показа нагледно как боядисва тазгодишните си великденски яйца, а крайния резултат определено успя да впечатли последователите й в социалните мрежи.

Откакто се омъжи за Ивайло Цветков – Нойзи, тв водещата сякаш стана друг човек и вече все по-често можем да я видим в уюта на дома й – да домакинства, да украсява наоколо.
Мария Игнатова делила гадже с Вили Сечкова

Любопитното в случая е, че блондинката първо показва техниката, на която е заложила тази година в боядисването, след което обаче яйцата й изчезнаха. Оказа се, че тя ги е скрила… из двора на къщата си.
Нойзи шокира Мария Игнатова! Призна как е карал жените да се събличат ВИДЕО

Известно е, че в католическия свят шарените яйца се крият от децата, които трябвало да ги намерят по Великден, което пък дало началото на лова за великденски яйца./show.blitz.bg
 

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво общо имат яйцата с Великден

Великден е един от най-големите празници на християнската църква, празник на Възкресението на Исус Христос на третия ден след неговото разпятие. И така, къде обаче се вписват боядисаните яйца във всичко това? Яйцето е широко използван предмодерен и предхристиянски символ на плодородието и възстановяването. Европейските “езичници” (термин, използван за обозначаване на хора, […]