Тежки моменти за брата на Кейт Мидълтън

В редките случаи, когато братът на Кейт Мидълтън използва социалните медии, е за да сподели снимки с любимите си кучета. Те са не просто не просто домашни любимци, но и рекламни лица на компанията му за кучешка храна Ella & Co.
Двете последни публикации на Джеймс Мидълтън обаче не от най-радостните. В края на миналата седмица той съобщи за смъртта на Ела – кокершпаньолът, който в последните 15 години е плътно до него.
“Ела прекара кратка болест, издъхна в ръцете ми вкъщи и е погребана в градина при Тили. Тази снимка е направена няколко часа преди да почине”, пише 36-годишният Мидълтън в публикацията, в която са включени две снимки на Ела.
Кучето е особено специално за Джеймс, защото го придружава по време на терапевтичните му сесии, след като е диагностициран с психическо разстройство. “Бих казал дори, че дължа на Ела живота си, а тя не знае за това”, разказва той пред People.
На Ела е кръстена и компанията му за кучешка храна, която той основава през 2020 г. На сайта на Ella & Co покойният кокершпаньол е описан като “мой учител, терапевт и най-добър приятел.”
В последната си публикация Джеймс Мидълтън призовава всеки, който му съчувства за смъртта на Ела, да дари средства за организацията Pets as Therapy, която използва домашни любимци, за да облекчава състоянието на хора в домове за специални грижи, болници, хосписи, училища и затвори.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Жената, която не е носила панталони

За живота си Джинджър Дъгър пише в мемоарната си книга Becoming Free Indeed. На страниците ѝ тя описва подробно как е оставила детските си страхове зад гърба си и е приела един нов начин на живот – живот, отново основан на вярата, но вече не управляван от един човек. В […]

Subscribe US Now