Ася Капчикова за раздялата с мъжа си: Много съм щастлива в личен план!

Новината, че Ася Капчикова е разделена с мъжа си и той не й дава децата, обикаля публичното пространство от известно време. Никъде в информацията обаче, няма потвърждение от главните действащи лица в нея.

Потърсихме за коментар моделката, за да разберем от първо лице какво всъщност се случва с личния й живот. Реакцията й се оказа повече от показателна, а тя направо реагира с насмешка на случващото се.
“Няма да коментирам нищо от това, което излиза. Аз съм извън публичното пространство и съм много щастлива в личния си живот, това е, което единствено ще кажа”, заяви Капчикова, а около нея по време на разговора се чуваха детски гласове, което намеква и че тя не е разделена с децата си, както упорито се пише.
Това Ася Капчикова ли е? Плеймейтката е неузнаваема след нови корекции СНИМКИ
Всъщност информацията, че Ася Капчикова е останала без пукната пара и е изгонена от бащата на трите си деца, и сега живее при майка си в родния си Девин, не идва от сигурен източник, както би следвало да бъде, а от коментар под материал на “Хотарена” за партито по случай юбилея на Нора Недкова, както показва наша справка. А дали е сериозен подобен подход при създаването на новини, може да прецените и сами.

В последните години Капчикова, която преди беше доста активна по светски събития и формати, сега упорито избягва публичното пространство и се е посветила изцяло на семейството си.
Ася Капчикова показа трите си деца за първи път СНИМКИ
Припомняме, че тя роди три деца за година и половина – близнаци в средата на 2020-та и още един син в края на 2021-ва година, но не издаде нито дума за баща им. Така е очевидно и към днешна дата./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Как изглежда порасналата дъщеря на Клаудия Шифър

Дъщерята на Клаудия Шифър вече е на 18 години и все повече прилича на своята известна майка. Достатъчно е да разгледаме снимките, които Клемънтайн Вон споделя често в своя Instagram профил и ще се убедим – тя не само е красива, но и с лекота позира пред камерата. Макар да […]

Subscribe US Now