Лукс Паскал – какво знаем за трансджендър сестрата на Педро Паскал

Педро Паскал бавно и уверено се опитва да превземе сърцата на всички в Холивуд и поне към момента му се получава наистина добре. Големите роли за родения в Чили актьор следват една след друга. 
Той обаче не е забравил нито откъде е тръгнал, нито за семейството си. Ето защо често на официални събития се появява със сестра си Лукс Паскал.
През 2021 г. 31-годишната Лукс заяви, че трансджендър жена и оттогава брат ѝ Педро не спира да я подкрепя. Тя е учила театрално изкуство в Чили и се подвизава като актриса и модел.
Участвала е в “Наркос” заедно с брат си Педро, както и в две испаноезични продукции – La Jauría и La California, пише People. Родителите на Педро и Лукс бягат от Чили през 1976 г. от режима на Аугусто Пиночет, като първо търсят своя нов дом в Дания.
Не след дълго се местят в Тексас, а години по-късно се връщат в Чили, където Лукс отраства. Именно тя е най-малката в семейството, като освен Педро, има брат Николас и сестра Хавиера. Пред списание Ya Лукс Паскал казва, че цялото ѝ семейство е било много подкрепящо в процеса към разкриването ѝ като трансджендър жена. “Беше нещо, което сякаш очакваха да се случи.” 
В началото Лукс е разкрила пред семейството се, че е гей, след това, че е небинарна и най-накрая се е почувствала готова, за да заяви уверено, че е жена.
“Да се разкрия като гей мъж не ми костваше нищо, но това не бях аз. Беше само едно от стълбата, но не бях аз.” В момента Лукс се чувства добре в кожата си, дори има мъж до себе си.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Критиките, които отнесе принцеса Йожени

Париж и настоящата Седмица на модата там за пореден път се превръщат в местата, на които да видим най-много знаменитости на едно място. При това те обикновено са облечени в най-новите творения на най-известните в момента дизайнери. Наред с филмови и музикални звезди, Парижката седмица е притегателно място и за […]

Subscribe US Now