Бременна инфлуенсърка се претрепа, приета е по спешност в болница СНИМКА

Един от рисковете на иначе красивата зима е фактът, че навън става доста хлъзгаво. Вероятно именно това е довело до едно доста неприятно падане, за което сподели най-секси зъболекарката на България – инфлуенсърката Теди Тодорова.

Първоначално тя стресна всички ни, признавайки, че е в болница и няколко дни няма да бъде активна. Това явно е уплашило нейните последователи и се наложи тя все пак да продължи да бъде активна, за да успокои притесненията им. 

“Бебчето е добре, и аз съм добре, просто си направих неприятна травма и трябва да остана под наблюдение”, написа тя. В следващо стори уточни какво точно се е случило. “Със счупена или пукната опашна кост съм”, разкри тя и добави, че заради бременността си няма как да ѝ бъде направена рентгенова снимка или да бъде подложена на лечение, пише vbox7.com. 
“Бебчето е добре и аз съм добре, просто много боли това чудо”, повтори тя и увери, че не е паднала духом. 
Компания в болницата ѝ прави половинката ѝ, а Тодорова е щастлива, че от лечебното заведение са разрешили мъжът ѝ да остане с нея. /show.blitz.bg

 

 
 

 

View this post on Instagram

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

A post shared by Teodora Todorova (@teodorattodorovaa)

Източник: blitz.bg
Next Post

Памела Андерсън разголва и душа, и тяло

През последните няколко седмици Памела Андерсън разголва душата си. 55-годишната звезда от “Спасители на плажа” успя да привлече вниманието към себе си с премиерата на документалния си филм Pamela, a love story, чиято премиера беше на 31 януари в Netflix. По това време се появи и автобиографията ѝ Love, Pamela, която разглежда […]