Наталия Симеонова с първи коментар за раздялата си с Денис и другата жена

За любовта между Наталия Симеонова и Денис Ризов са изписани много неща през годините и е факт, че двамата май никога няма да се разделят окончателно, поне не в духовен смисъл на думата. За физическия обаче, самата Наталия призна наскоро доста любопитни неща.

От думите на тв водещата, която мнозина продължават да свързват с емблематичното “Море от любов”, става ясно и че двамата с Денис не са стигали до бракоразвод.
Наталия Симеонова изригна: Насилниците у нас не се страхуват от закона! ВИДЕО

“През 2005-а, когато всичко се случи, бях спокойна за дома ни, фамилията ни, детето ни – изясни Наталия в “Събуди се” по Нова тв този уикенд. И добави: “Всичко сякаш беше умерено. И в един миг усетих, че тишината посред ни стартира да тежи. Помолих Магърдич да ми даде 14 дни отпуск. Заминахме за Тампа и там научих за другата жена”.

“То не беше просто друга жена, а проблем сред нас. Денис сподели, че е болен и ми изиска време. Чаках една година до мига, в който щях да експлоадирам. За него беше същото. Дотолкова, че през 2005-а излезе от у дома и не се прибра. В прелестни връзки сме през днешния ден. Нашите връзки не са прекъсвали. Иначе щяхме да се разведем. Той ми изиска амнистия за породеното.
Наталия Симеонова получи огромен подарък, с Денис Ризов вече…
Аз от дълго време съм му дала прошка. Аз също би трябвало да му желая амнистия. Затова, че в един миг съм наклонила желанията си към работата или детето. Дотолкова, че той да потърси щастието отвън дома.”/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Арнолд Шварценегер и как да намираме време за тренировка

Ако трябва да искаме съвет, свързан с тренировки и влизане във форма, то Арнолд Шварценегер със сигурност е точният човек. Все пак става дума не само за легенда в бодибилдинга, а и за човек, който и на 75-годишна възраст не спира да тренира. Човек наистина може да се зачуди как дори […]