Алергиите, от които страдат в кралското семейство

Пролетта е сезонът на сенната хрема – една от най-често срещаните алергии в света. Наред с тях обаче хората могат да са алергични към храни, плесен, ухапвания от насекоми, козината на различни животни, гума и какво ли още не.
Изключение от тези неприятни здравословни проблеми не прави и кралското семейство. Не говорим за принц Уилям, който през 2018 г. се пошегува, че е алергичен към селфитата, а за съвсем не смешни алергии при някои от членовете му.
Елизабет Втора
Неслучайно любимите ѝ кучета коргита винаги са около нея – според информация на Country Life покойната кралица е била алергична към котки.
Кейт Мидълтън
Принцесата на Уелс се оказва с доста неприятна алергия за член на британското кралско семейство – към коне. Тя разкрива, че страда от нея през 2009 г. по време на поло мач на принц Уилям.
Кралицата-консорт Камила
През 2021 г. Камила е забелязана със зачервени очи на публично събития. Според Express тя е разкрила, че страда от сенна хрема.
Синът на принц Едуард
Пет седмици след раждането си през 2008 г. малкият Джеймс е приет в болница с алергична реакция. Принц Едуард – най-малкият син на Елизабет Втора, и съпругата му Софи разкриват пред ВВС, че състоянието не е опасно, но не поясняват за какъв вид алергия става дума.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

В памет на Елизабет Втора - как кралският двор отбеляза рождения й ден

Вчера, 21 април, кралица Елизабет Втора трябваше да навърши 98 години. Тя обаче остана завинаги на 96 – точно както сама е предусещала месеци преди смъртта си на осми септември 2022 г. А нейната загуба постави началото на очаквана промяна в кралския двор. Но със сигурност никой не е очаквал, че […]

Subscribe US Now