Познахте ли кои са тези бебета?! Днес са едни от най-популярните мъже у нас СНИМКИ

‘Мостът на времето” е мотото на новия сезон на “Фермата”. Продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей напълно в духа на предстоящото публикуваха в социалните мрежи своите “мостове” на времето. 

Култовите телевизионни лица показаха снимки от времето, когато са били малки, сравнени сравнени с наследниците си, които също са деца.
Напълно в духа на предстоящият старт на „Фермата“, която тази година е под мотото „Мостът на времето“ Иван и Андрей публикуваха своите „мостове“. Снимки спомени от времето, когато те са били малки, сравнени с наследниците си, които също са деца. 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

“За мен и Андрей най-здравият мост е нещото, което остава – семейството. Важно е да помним, важно е да предаваме на следващите поколения частичка от миналото. Ще споделим нашия мост на времето – три поколения от нашите семейства”, написа Иван като публикува снимки на баща си и себе си като малък.
“Днес и аз се разрових из архивите, за да мога да споделя моя мост на времето, а именно моето семейство през поколенията!  Семейството е мост и опора не само за двамата водещи и продуценти на селскостопанското риалити „Фермата“, а и за всеки един от нас, без семейство няма корени.”, ката той./show.blitz.bg
 
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Иван и Андрей (@ivaniandrey.official)

Източник: blitz.bg
Next Post

Какво направиха Никол Кидман и съпругът й

Колкото и старомодно да звучи, винаги сме смятали, че когато си известна личност с влияние върху общественото мнение, трябва да използваш тази “сила” внимателно. Има много знаменитости, които са добър пример за последното. И Никол Кидман е една от тях. 55-годишната актриса публикува в профила си в Instagram своя снимка […]