Нови обвинения срещу Кевин Спейси

През последните години на Кевин Спейси му се налага да се явява като обвиняем по редица дела, сред които и такива за сексуално посегателство и педофилия.
Изглежда че скоро ще трябва отново да се изправи пред съда – отново заради сексуално насилие. Този път актьорът е обвиняем по няколко различни случая, като всички от тях са за сексуални посегателства срещу трима мъже.
Обвиненията са свързани с два инцидента в Лондон през 2005 г., още два по-късно през 2008 г. и последвал още един през 2013 г. в Глостършир, западна Англия.
Според лондонската полиция предполагаемите жертви от най-ранните инциденти би трябвало да са вече в 40-те си години. Двамата мъже, за които пък се твърди, че са замесени в по-късните случаи от 2008 и 2013 г., сега са най-вероятно на около 30.
Доказателствата вече са били прегледани в хода на разследването. Но в момента Спейси не е във Великобритания и докато не влезе в страната, няма как обвиненията да му бъдат официално повдигнати, пише CNN.
Все още не е ясно дали ще трябва да бъде екстрадиран, в случай че откаже да се появи на Острова. Очевидно е, че проблемите за актьора продължават да се трупат, а едва ли и цялата съдебна сага скоро ще намери своя край.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Актьорът Христо Шопов се разведе заради... СНИМКИ

Актьорът Христо Шопов тайно се е развел със съпругата си Мариана Станишева, а проблемите в семейството не са от вчера. Всъщност двамата взели решение да се разделят още преди повече от 3-4 години, когато видели, че вече не се получава хармонията. Дали това обаче, е истинската причина за раздялата, не […]