Ето как изглежда порасналата дъщеря на Чочо Попйорданов СНИМКИ

Дъщерята на Чочо Попйорданов вече е голямо момиче, с което именития актьор със сигурност щеше да се гордее, а вероятно го прави и сега, но не от този свят.

Преди вече цели 10 години – в ранните сутрешни часове на 5 май 2013 г., навръх Великден и ден преди Гергьовден, големият ни актьор си отиде по изключително нелеп начин – след тежки травми, причинени от падане до гроба на майка си в частните Боянски гробища ден по-рано. По-малко от месец преди да почине, Чочо Попйорданов губи майка си – известната лекарка Катя Попйорданова.
Ники Кънчев показа порасналата щерка на Чочо Попйорданов СНИМКА
Чочо отишъл на гроба й да сади петунии, но загубил равновесие и паднал от близо два метра на каменна плоча. Ударът е фатален – звездата на Народния театър бе настанен в Пирогов с тежка двустранна мозъчна контузия, с двустранно счупване на черепните кости, черепната основа, контузия на белия дроб и с едно счупено ребро. Той бе изпаднал в кома, от която така и не се събуди.
Трагедията почерни жена му Даниела и цялата артистична гилдия. Злощастният инцидент се случи малко преди двамата да станат официално родители. Чочо и Даниела тъкмо бяха привършили процедурата по осиновяване на тяхната дъщеричка Катерина, която трябваше да влезе в дома им само 5 дни след внезапната смърт на Попйорданов.

Актьорът, който угасна на 48, не можа да се порадва на детето си, но още щом я зърва за пръв път, казва пред всички, че тя прилича на него. И факт – днес Екатерина, която е вече ученичка, действително е негово копие. Още в съвсем ранна детска възраст тя се появява на сцената на Народния театър в постановката “Хъшове”, в която татко й бе сред големите звезди. Тя се води гостуващ актьор и към най-голямата трупа у нас, а мечтите й са свързани именно със сцената.
Йоана Буковска с взривяваща изповед за Чочо Попйорданов и погребението му
Припомняме, че преди три години малката Катя разтърси всички с емоционалното си принание, че е много радостна заради кръстената във Варна улица на името на баща й. “Тати, ще отида лятото да се снимам пред табелата”, бе обещала тогава пред паметника на покойния актьор тя./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Защо Meta се отказа от токшоуто на Джейда Пинкет Смит

Red Table Talk се превърна в същински хит, защото в токшоуто си Джейда Пинкет Смит говори за абсолютно всичко без всякакви притеснения и задръжки. Да не забравяме, че именно в епизод на Red Table Talk двамата с Уил Смит обсъдиха проблемите в брака си и стана ясно, че актрисата е имала […]

Subscribe US Now