Борис Дали се преквалифицира! Няма да повярвате на какво се е научил по време на пандемията

Покрай ковид кризата и липсата на участия, фолк певецът Борис Дали се е преквалифицирал. Вечно усмихнатият изпълнител е намерил друг начин да изкарва пари и музиката вече му е само хоби. 

Никой не е очаквал от Борис Дали, че ще се окаже толкова гъвкав и ще сложи по-отраканите си колеги в малкия си джоб. А те се хванаха за главата от заниманията на колега си. 
Борис Дали разкри, че е започнал да прави мебели и трактори.  „Така съм устроен, не мога да седя по цял ден, без нещо да работя“, казва той.

Чаровникът винаги намира какво да прави в дома си или около него и понеже се е захванал с много неща, времето все не му стига. По време на пандемията е изработил нови мебели за семейната съща в родния Бобов дол.
„Смених и някои от вратите“, добавя Борката. Той се занимава с дърводелство отдавна, но през последните 2 г., когато концертните участия са доста разредени, се е отдал на тази си страст.
„Изработвам всичко от дърво, без дърворезба. Сам си изработих кошерите за 8-те пчелни семейства, които отглеждам“, казва още музикантът. За никого не е тайна, че той има собствено производство от домашен сок от ябълки, който се харчи като топъл хляб./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Един за всички - всички срещу Уил Смит

Да спечелиш Оскар (все още) си е голямата работа. Постижение, с което всеки актьор по света би искал да се похвали. Макар да е много популярен и с десетки големи филми зад гърба си, Уил Смит до този момент не бе печелил най-престижната статуетка в света на киното. Можеше да се […]