Гнусно! Дениз от “Ергенът” повръща върху…

Случвало ли ви се е да се сетите за случило се събитие, което да ви накара да се почувствате толкова неудобно, че да искате земята да се отвори и да ви погълне? И на нас. Редовно. Обаче плеймейтката и риалити звезда Дениз Хайрула няма нищо против тези истории и дори разказа една такава публично. 

И Дениз, подобно на всички ни, лекувала преди време травмите от раздялата с алкохол. Красавицата много искала да си върне въпросното гадже и за целта се чула с неговия най-добър приятел с идеята той да ѝ помогне да се съберат отново.
 

 

 
 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Публикация, споделена от Дениз Хайрула-Ергент (@deniz_hayrulanew)

Двамата излезли, поговорили и… се напили! С много шотове! Така в крайна сметка Дениз се озовала в жилището на въпросния приятел уж да си допият. Плеймейтката обаче била много пияна. Легнала на леглото на този мъж, а той отишъл при нея. 
“Не, ще повърна”, казала Дениз… и както се казва в приказките, речено – сторено. “Изповръщах се на целия коридор”, признава си Дениз. 
Историята обаче не просто не приключва тук. Дениз и въпросният приятел на бившия ѝ се събрали!/show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Прякорът, който внуците сложиха на принц Чарлз

Свикнали сме да виждаме кралското семейство като публични фигури, които рядко показват фамилиарност един към друг. Разбира се, най-любопитно е да разберем как се държат в неформална среда и, благодарение на Hello, получаваме такава възможност. Светското издание разкрива как децата на принц Уилям и Кейт Мидълтън наричат дядо си принц […]