Скандалното облекло на Кание Уест и новата му жена

В началото на годината стана ясно, че Кание Уест се е оженил за служител от компанията си Yeezy. Въпросната му нова съпруга се казва Бианка Ченсори и откакто е с известния рапър не спира да скандализира обществото с тоалетите си. 
Точно като наскоро. От Daily Mail разбираме, че влюбената двойка прекарва време във Флоренция, откъдето се появяват техни снимки с доста ексцентрични тоалети. Наскоро Бианка беше видяна да носи оскъден черен сутиен с прилепнал клин, преди да се появи по прозрачен чорапогащник и боди.
Кание, разбира се, също допринесе за модните им безобразия. Рапърът си беше омотал кърпа около главата си, за да се опита да прикрие самоличността си, а по-късно беше забелязан с кадифен костюм, който обаче беше облякъл без риза. Да не споменаваме, че рапърът се разхождаше бос. 
Видът им в известния италиански град стана причина за разпалени коментари в социалните мрежи на различни хора, които не скриха възмущението си от “скандалния” им външен вид. 
 “Какво става с Кание?! Човече-бос по улиците на Италия?”, пише един човек в Twitter, а друг призова: “Нямаме нужда от този боклук в Италия”.
Един потребител също посочва, че Бианка трябва да бъде облечена по-подходящо в консервативна католическа страна, докато друг се съгласи: “Изключително неуважително към другите хора, като излизаш почти гола.”
Това не е първият път, когато Кание Уест провокира бурни рекции от страна на феновете си. Наскоро той беше осъден от фенове, че облича 10-годишната си дъщеря Норт Уест в дрехи, които много наричат “расистки”.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Наистина ли са разделени Натали Портман и Бенджамин Милпие

Миналата седмица, по време на събитие на отбора Angel City FC от Националната женска футболна лига в Сидни, Австралия, Натали Портман беше забелязана без брачната си халка. Като се имат предвид предположенията за изневяра от страна на съпруга ѝ Бенджамин Милпие обаче, не бихме казали, че това е особено изненадващо. […]

Subscribe US Now