Алекса от “Игри на волята” пропя в дует с Борис Дали на живо в Студентски град ВИДЕО

Победителят от последния сезон на “Игри на волята” Алекса доказа и в шоуто, че освен най-подготвен за играта, е също толкова добър певец. Неведнъж го видяхме да забавлява съотборниците си със сръбски песни. 

Ето, че дойде време да покаже таланта си и на живо пред публика. Алекса попадна случайно на участие на Борис Дали в Студентски град и подтикнат от него се качи на сцената и обра всички овации за брилянтното си изпълнение на живо. 
 

@planeta_by_eleven Звезден дует между Борис Дали и Алекса️ #party #planetabyeleven ♬ original sound – Planeta_by_Eleven

Пайнерският изпълнител и риалити звездата запяха няколко популярни сръбски песни, което определено се хареса на купонджиите в клуба, сред които се открояваше Габриела от първия сезон на “Ергенът”. 
Появи се и видео на звездния дует, а техни фенове ги подтикват да запишат наистина песен. След участието си Борката споделил, че наистина би се замислил за такава колаборация, тъй като би се получило доста забавно и със сигурност ще пожънат голям успех./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Когато и Майкъл Б. Джордан остане само по бельо

На Майкъл Б. Джордан съвсем скоро му предстои вълнуващ момент в кариерата. Още този петък, 3 март, е премиерата на филма “Крийд 3”, който е пълнометражният му дебют като режисьор. Преди да видим как му се е получило начинанието обаче, той самият привлече вниманието към себе си с още едно […]