Критиките, които все по-често получава кралица Летисия

Много пъти сме казвали, че смятаме испанската кралица за една от най-елегантните жени в Европа, а и в света. Безброй пъти тя ни е доказвала, че не е нужно да си облечена скъпо (наред с известни дизайнери, тя носи и Zara) или крещящо, за да направиш впечатление.
Напоследък обаче Летисия все по-често бива критикувана за модните си избори. Първият “шокиращ” случай с нейна дреха беше това лято, когато тя облече супер изрязана рокля в яркорозово.
Всеобщото мнение беше, че това не е модел, подходящ за кралица.
Преди седмица 51-годишната съпруга на крал Фелипе се появи на оперна премиера в елегантна тъмносиня рокля Miphai. Прекалено изрязаният модел на гърба обаче също се стори неприемлив за много хора.
И ето че днес Летисия отново отнесе доста критики. Тя беше избрала пола на масовия бранд H&M за появата си на Primary Opera Film Festival в Тудела.
Полата обаче “включваше” и голяма декоративна дупка на бедрото. “Дупката разваля всичко”, беше един от най-честите коментари в социалните мрежи по този повод.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Една сутрин от живота на Хари и Меган

Всички вероятно очакваха изненадващи признания и шокиращи разкрития в подкаста, който Меган Маркъл направи – Archetypes. За момента обаче тези очаквания не се оправдават, а съпругата на принц Хари запазва не само добрия тон, но и “кралското” си поведение. В новия епизод Маркъл разкрива детайли от ежедневието си с принца […]