Филип Буков пусна СНИМКИ от болницата и се разплака

Актьорът Филип Буков си тръгна от изпитанието в Доминикана по препоръка на лекарския екип, след като беше приет по спешност в болница, а специалистите му откриха сърдечен проблем.

Видимо той е много разочарован от възникналата ситуация и че няма да може да продължи да се бори за голямата награда в “Сървайвър”. Той е единственият участник, за който има само положителни коментари и със сигурност имаше всички шансове да остане последният оцелял. 
Шокиращи подробности за напускането на Филип Буков от “Сървайвър”
“Изписаха ме и скоро излитам за любимата България! Все си мислех, че съм подготвен и ще успея да съм последният оцелял, но явно съм грешал. Да си с голямо сърце се оказа, че невинаги е плюс. След серия изследвания лекарите не ме допуснаха в играта и колкото и да исках и да се пазарих с продуцентите, решението е категорично. Много ме е яд, даже си поплаках през нощта, защото очаквах да се върна в играта при своето семейство”, написа той във Фейсбук часове преди да се качи на самолета за България. 
 

Актьорът не може да повярва на огромната подкрепа от страна на зрителите и феновете на шоуто, които асоциират играта с него. “Тъй като коментарите са близо 200, няма да успея да отговоря на всеки лично, моля да ме извините. Сърдечно благодаря на всеки един от вас, който е отделил от времето си, за да гледа, за да ме подкрепя и да ми пише тук. Аз съм много разочарован от себе си, макар да не нося пряка вина за случилото се, но обичам да се боря до край. В такива трудни моменти именно вие ми давате сили да продължа и разбирам, че има смисъл от това, което правя и в частност актьорската професия. Без публика един артист е загубен”, допълва той в коментар. 
Филип Буков толкова много се хареса на зрителите, че те предлагат на продукцията да се замисли и да го сложат него за водещ, вместо Ваня Джаферович. Бившият футболист не успя да се справи със задачата да замести Владо Карамазов и отблъсна голяма част от феновете на формата за оцеляване. “Искаме Буков за водещ”, категорични са зрителите, като искат тази смяна да се случи още този сезон, тъй като не могат повече да гледат и слушат хърватина./show.blitz.bg

Източник: blitz.bg
Next Post

Пике заби поредния пирон в ковчега на Шакира

Връзката между Жерар Пике и Клара Чиа остава силна. Въпреки урагана от слухове, дразги и песни за разбити сърца, двойката все още е заедно, преодолява препятствията и продължава да се бори неуморно за любовта си. Дни след като Клара Чиа активира отново акаунта си в Instagram, журналистка разкрива, че двамата с Пике вече кроят […]

Subscribe US Now