Музикантът, отказал 1 милион, за да пее в Катар

Вече можем да преброим на пръстите на едната ръка оставащите дни до откриването на Световното първенство в Катар. След всички милиарди, които бяха похарчени за изграждането на стадиони и инфраструктура, очакваме и самото откриване да бъде зрелищно.
Докато гадаем какво точно са ни подготвили домакините на Мондиал 2022, разбираме, че Дуа Липа например със сигурност няма да бъде част от музикантите, които ще изнесат шоу в Катар. Но докато с изпълнителката дори не е преговаряно за подобно нещо, с Род Стюард е.
А изненадващото е до някаква степен е, че британският рок изпълнител е отказал конкретна оферта. Пред The Sunday Times Стюард казва, че преди малко повече от година са му били предложени много пари, за да пее на Мондиал 2022, но не се е съгласил, защото според него не би било правилно да се съгласи.
Род Стюард дори твърди, че му е бил предложен 1 милион долара, за да участва, но въпреки това не е изневерил на принципите и вижданията си, пише NME. Големите обвинения към домакините от Катар са за неспазването на човешките права и докладваните смъртни случай на мигранти в страната.
Друг основен проблем с човешките права в Катар е и факта, че хомосексуалността е обявена за незаконна в страната. А и има редица други правила и закони, които са много различни от тези в Европа и много други страни по света.

Източник: Lifestyle.bg
Next Post

Юлия Юревич показа съпруга-милионер СНИМКА

Юлия Юревич публикува рядка снимка на профила си в Инстаграм, на която показва своя любим – руския бизнесмен Сергей Синдраков. Юлия и Сергей Синдраков, който има интереси в газовия и енергийния бизнес и е един от снабдителите на резервни части за АЕЦ Козлодуй, са двойка от около две години и […]

Subscribe US Now